Godt håndværk i over 30 år.

Nybyggeri: huse - sommerhuse - totalentrepriser

Jeg udfører alle former for nybyggeri af træ eller i totalentrepriser. Det kan være alt fra et sommerhus til en villa. Jeg har over 30 års erfaring med tømrerarbejde og byggeri, og i dag mestrer jeg alle håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne. Jeg laver nybyggeri af træ eller i totalentrepriser overalt mellem Aarhus og Hadsund, herunder i Randers.

Vi opfører alt fra haveskure til huse og andet nybyggeri

Jeg kan tilbyde alt inden for nybyggeri lige fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på. ​​​​De forskellige træsorter har forskellige egenskaber.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ du vælger til nybyggeriet. Her kan I nyde godt af mine faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I ender med at stå med et resultat, som holder år efter år.

Vi har god erfaring med at samarbejde med arkitekter, hvis du allerede har hyret sådan en. Jeg hjælper derpå med at udvælge de rette materialer til den bedste pris. Jeg kan også varetage hele totalentreprisen ved nybyggeri. Det medfører, at jeg står for al kontakt, al koordinering og al økonomi med blandt andet murere, elektrikere og VVS-installatører.

Kontakt mig for at aftale nærmere omkring byggeriet

​Jeg kommer gerne ud for at drøfte de forskellige muligheder for nybyggeri, og efterfølgende kan jeg sende et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte mig ved at skrive til claus-lind@hotmail.dk, men du kan naturligvis også bare ringe til mig på telefon 51 22 93 78.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Linds Tømrerfirma ApS

CVR: 30194535

Asavænget 25

8920 Randers NV​

Telefon: 51 22 93 78

E-mail: claus-lind@hotmail.dk