Godt håndværk i over 30 år.

Ombygning af hus - sommerhus - boliger

Jeg mestrer alle håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne, og derfor udfører jeg gerne enhver form for ombygning og modernisering, uagtet der er tale om en simpel opgave eller en langt mere kompliceret ombygning. Jeg har over 30 års erfaring med byggeri, og jeg arbejder lige fra Aarhus til Hadsund, herunder i Randers.

Jeg varetager gerne en ombygning i en totalentreprise

​Jeg kan stå for hele totalentreprisen ved en ombygning. Det betyder, at jeg varetager al kontakt, al koordinering og al økonomi med murere, elektrikere, VVS-installatører og andre relevante håndværksmestre. I samråd med dig og i samråd med de øvrige håndværksmestre finder vi frem til den bedste løsning og de bedste materialer, men altid ud fra dine ønsker, behov og økonomiske rammer.

En ombygning kan handle om moderniseringen af dit hus eller sommerhus med nye gulve, nye lofter, restaurering af vinduer og døre eller et helt nyt tag. Det kan også være etablering af gulvvarme. Det kan endvidere være, at du ønsker et loftrum ombygget til beboelse. Der er i det hele taget mange muligheder for at renovere, modernisere og ombygge dit hjem

Kontakt mig for at aftale en nærmere drøftelse

​Jeg kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfter dine muligheder, og hvor jeg efterfølgende laver et uforpligtende tilbud på en ombygning af din bolig. Du kan kontakte mig telefonisk på 51 22 93 78. Du kan naturligvis også sende en e-mail til mig på claus-lind@hotmail.dk for at aftale nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Linds Tømrerfirma ApS

CVR: 30194535

Asavænget 25

8920 Randers NV​

Telefon: 51 22 93 78

E-mail: claus-lind@hotmail.dk