Godt håndværk i over 30 år.

Nyt tag og andet tagarbejde

​Jeg har stor erfaring med at etablere nyt tag eller renovering af gamle tage. Jeg tilbyder med andre ord alle former for tagarbejde i Randes samt lige fra Aarhus til Hadsund. Jeg har over 30 års erfaring, og gennem mit netværk kan jeg tilbyde materialer til et nyt tag, til en favorabel pris.

Jeg råder om den bedste løsning når du skal have nyt tag

​Et tag skal vedligeholdes, selvom det kan holde i rigtig mange år. Nogle gange kan det bedre betale sig at få lagt et helt nyt tag. Andre gange ønsker husejere at få udskiftet taget, fordi det gamle tag er kedeligt eller utidssvarende. Det gælder især flade tage med tagpap fra 1970'erne. Jeg kan også tilbyde at rejse taget, og hvis der allerede er rejsning, og du ønsker tagpap udskiftet med tegl, så kan jeg forstærke dine tagspær.

Jeg kommer gerne ud for at råde og vejlede dig i processen med at finde den rigtige løsning og de rigtige materialer. Måske er det nok med en mindre renovering og restaurering. Eller måske er det bedst med et helt nyt tag, og her skal vi drøfte det nye tagmaterier, dine spær og din tagisolering.

Kontakt mig for at aftale en uforpligtende besigtigelse

Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et nyt tag, ligesom jeg gerne laver en faglig vurdering af, hvad der er bedst. Du kan kontakte mig på telefon 51 22 93 78, men du kan også skrive til claus-lind@hotmail.dk for at aftale en besigtigelse.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Linds Tømrerfirma ApS

CVR: 30194535

Asavænget 25

8920 Randers NV​

Telefon: 51 22 93 78

E-mail: claus-lind@hotmail.dk