Godt håndværk i over 30 år.

Tilbygning af træ som udestue, anneks eller terrasse

Jeg kan bygge en tilbygning af træ, hvis du mangler plads, eller hvis du ønsker en udestue. Jeg mestrer alle håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne, og jeg har over 30 års erfaring med tilbygninger af enhver art. Jeg kan bygge en tilbygning i dit hus eller sommerhus i området mellem Aarhus og Hadsund, herunder i Randers.

Træets alsidighed giver mange muligheder for en tilbygning

​Enhver tilbygning kan opføres efter jeres særlige ønsker og behov, men naturligvis med forbehold for lokalplaner og byggetilladelser. Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør kan gøre den nye tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.

​Uanset om det er en carport, et redskabsskur, et anneks, en udestue, en vinterhave, en terrasse eller en tagetage, der skal udgøre husets nye kvadratmeter, så er træ et oplagt materiale at bruge til en tilbygning. ​Dog bør I få en fagmand på opgaven, der har mange års erfaring med at hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning. Vi hjælper også med at finde de rette materialer til netop det, som I ønsker og har behov for.

Kontakt mig for at aftale et møde i dit hjem

​Jeg kommer gerne ud i jeres hjem for at drøfte mulighederne for en tilbygning. Derpå kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte mig ved at sende en e-mail til claus-lind@hotmail.dk. Men du kan også ringe til mig på telefon 51 22 93 78 for at aftale nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Linds Tømrerfirma ApS

CVR: 30194535

Asavænget 25

8920 Randers NV​

Telefon: 51 22 93 78

E-mail: claus-lind@hotmail.dk