Godt håndværk i over 30 år.

Nye vinduer og døre

Jeg har specialiseret mig i restaurering af gamle vinduer og døre på huse og i lejligheder for kunder her i Randers, og lige fra Aarhus til Hadsund. Jeg har arbejdet med restaurering, renovering og montering af vinduer og døre i over 30 år. Jeg har naturligvis favorable priser på alle materialer.

Få en smukkere bolig med restaurering af vinduer og døre

​Utætte, slidte og utidssvarende vinduer og døre er kedelige at se på og upraktiske i daglig brug. Dertil kommer eventuelt træk, der kan gøre indeklimaet dårligt. Oven i det kommer det store energitab, som gamle termoruder kan forvolde. Montering af nye vinduer og døre eller restaurering af de gamle er med andre ord det bedste sted at starte, hvis du ønsker en pænere bolig med en lavere varmeregning.

Jeg mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne, og derfor kaster jeg mig med glæde over selv det mest komplicerede restaureringsarbejde. Ved at bevare boligens oprindelige elementer sikrer du, at husets egentlige stil forbliver intakt. Samtidig vælger du en løsning, der i langt de fleste tilfælde er bedre og billigere end en total udskiftning.

Kontakt mig for at få et tilbud på restaurering

​​​Du er velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til, for at dine vinduer og døre kan blive smukke og stilfulde igen. Jeg råder også gerne om de rette materialer. Du kan kontakte mig på telefon 51 22 93 78. Eller du kan skrive til mig på claus-lind@hotmail.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Linds Tømrerfirma ApS

CVR: 30194535

Asavænget 25

8920 Randers NV​

Telefon: 51 22 93 78

E-mail: claus-lind@hotmail.dk